Behemoth - Evangelion. Strona: 3

Dodano: 2009-09-10 09:04

Dałem im szansę jeszcze 2 razy od ostatniej wypowiedzi - niestety nie zadziałało. Dla mnie mocno wtórne w stosunku do poprzednich dokonań. Męczy mnie ten album.

.

Dodano: 2009-09-10 11:18

Harlequin napisał(a):
Dałem im szansę jeszcze 2 razy od ostatniej wypowiedzi - niestety nie zadziałało. Dla mnie mocno wtórne w stosunku do poprzednich dokonań. Męczy mnie ten album.

pogadamy 30tego czarnuchu :D

Dodano: 2009-09-10 11:21

no pogadamy pogadamy :)

.

Dodano: 2009-09-18 19:03

Behemoth - Evangelion to naprawde bardzo dobra, a nawet swietna. Plyta juz po pierwszym przesluchaniu stala sie jedna z moich ulubionych plyt :twisted:

Czasami warto uciec od zycia...

"Satanica" - to se nie vrati:( Dodano: 2009-09-28 16:55

"Satanica" - to se nie vrati

kąt padania równa się kątowi odbicia

Dodano: 2009-09-29 13:18

Orianna napisał(a):
W kwestii marketingu i produkcji(Colin Richardson też! )-profesjionalizm. Nergal,na tym albumie brzmi,jak na siebie naturalnie, to lubie w tego typu wokalach. Dla mnie naprawde świetna płyta ,mimo jakis tam nniedociągnięć/.Tradycyjne, ostre,cięzkie brzmienie i bezposrednie. Maleńczuk w Lucifer-super. Wiedziałam,ze ten utwór ze wzgl.edu na jego obecność bedzie najbardziej pod kontrolą. Wypadł dobrze. Plus oczywiście nergal i wspaniały tekst Micinskiego,odgrzebany ,po latach chyba z "piekła" hehe. Daimonos,Ov Fire And The Void, Alas, Lord Is Upon Me czy Lucifer wbijaja mnie w fotel.

Podpisuję się pod tą wypowiedzią
I chociaż Nergal osobiście się przyznał, że trochę odpuścił sobie nadzór nad tą płytą nie uważam aby szli w komerchę. To po prostu "Behemoth" i dlatego płytka jest dobra Zajebiaszcza

Dodano: 2009-10-27 22:44

Dla mnie płyta wtórna i nudna, brakuje jakiejś energii w tym wszystkim. Brzmi to jak taka odgrzewka z dwóch ostatnich płyt, ja się na to nie łapie. Dużo lepiej wypadła nowa płytka drugiej kapeli Inferna hehe (Azarath yeah! ) :D

You breathe to live You breathe - you die

Dodano: 2009-10-28 06:59

Patogen napisał(a):
Dla mnie płyta wtórna i nudna, brakuje jakiejś energii w tym wszystkim. Brzmi to jak taka odgrzewka z dwóch ostatnich płyt, ja się na to nie łapie. Dużo lepiej wypadła nowa płytka drugiej kapeli Inferna hehe (Azarath yeah! ) :D

Eeeeeeeee, nowy Azarath śmierdzi plastikowym brzmieniem - poprzedni Azarath był o klase lepszy :]

.

Dodano: 2009-10-28 12:26

Z tym plastikiem to trochę przesadziłeś, brzmienie jest dopracowane i selektywne ale nie do przesady. Widzę że masz jakieś ale do tej płytki hehe, poprzednia również stała na bardzo wysokim poziomie i zarówno ona jak i najnowsza zmiatają lekką ręką nowe dokonania Behemoth, chociaż czy ja wiem czy tylko nowe I tak w tym roku w polskim metalu rządzi Lost Soul ze swoją nową prześwietną płytka.

Dodano: 2009-10-28 17:38

Nie zgodzę się z Tobą - nowy Lost Soul nic nowego nie odkrywa - jest bardzo dobrze zagrany, ma swietne brzmienie, ale to jest nic innego jak wypadkowa wiadra, behemota i morbidaniołków ...

w Polsce w tym roku króluje Proghma-C :) polecam o ile lubisz Meshuggah/Tool :)

.

Dodano: 2009-10-29 17:46

Polski metal skończył się na Lux Occulta, po nich nie było już nic ciekawego oprócz Mgły.

Dodano: 2009-10-29 18:57

Notch_Johnson napisał(a):
Polski metal skończył się na Lux Occulta, po nich nie było już nic ciekawego oprócz Mgły.

Aż tak śmiałymi stwierdzeniami bym nie rzucał, ale jak dla mnie też od Lux Occulta nic lepszego w Polsce nie powstało. Zaznaczyłbym, że Asgaard jeszcze jest bardzo dobry. no i trzeba za Hermh się porządnie wziąć, bo wstyd nie znać... :)

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Dodano: 2009-10-30 11:36

i Decapitated ... :twisted:

.

Dodano: 2009-10-30 13:05

Dla mnie bardzo dobry album , a Lucifer to po prostu miodzio dla uszu.Jedna z nielicznych grup, którzy jeszcze sami grają.Ja lubię taką burzę dzwięków . a tam jest gęsto od muzyki.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2009-10-30 20:44

black_gothic napisał(a):
Jedna z nielicznych grup, którzy jeszcze sami grają.

możesz rozwinąc to dziwne stwierdzenie? :roll:

Dodano: 2009-10-31 09:45

Harlequin napisał(a):
Nie zgodzę się z Tobą - nowy Lost Soul nic nowego nie odkrywa - jest bardzo dobrze zagrany, ma swietne brzmienie, ale to jest nic innego jak wypadkowa wiadra, behemota i morbidaniołków ...

yhym, a Azarath jest niby bardziej odkrywczy? Z tą wypadkową to się chyba za bardzo rozpędziłeś Nawiasem mówiąc to w Ov Fire And The Void jest riff żywcem zajebany z The Hidden Law Lost Soula :D

Tą Proghme obczaiłem na myspace i nie podoba mi się, nudne.

Nie

Dodano: 2009-11-01 19:57

Dodano: 2009-11-02 13:18

A np Infernal War i Massemord?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło