Dodano: 2009-09-10 09:04
Dałem im szansę jeszcze 2 razy od ostatniej wypowiedzi - niestety nie zadziałało. Dla mnie mocno wtórne w stosunku do poprzednich dokonań. Męczy mnie ten album.
.
Dodano: 2009-09-10 11:18
| Harlequin napisał(a): |
| Dałem im szansę jeszcze 2 razy od ostatniej wypowiedzi - niestety nie zadziałało. Dla mnie mocno wtórne w stosunku do poprzednich dokonań. Męczy mnie ten album. |
pogadamy 30tego czarnuchu :D
Dodano: 2009-09-18 19:03
Behemoth - Evangelion to naprawde bardzo dobra, a nawet swietna. Plyta juz po pierwszym przesluchaniu stala sie jedna z moich ulubionych plyt :twisted:
Czasami warto uciec od zycia...
"Satanica" - to se nie vrati:( Dodano: 2009-09-28 16:55
"Satanica" - to se nie vrati
kąt padania równa się kątowi odbicia
Dodano: 2009-09-29 13:18
| Orianna napisał(a): |
| W kwestii marketingu i produkcji(Colin Richardson też! )-profesjionalizm. Nergal,na tym albumie brzmi,jak na siebie naturalnie, to lubie w tego typu wokalach. Dla mnie naprawde świetna płyta ,mimo jakis tam nniedociągnięć/.Tradycyjne, ostre,cięzkie brzmienie i bezposrednie. Maleńczuk w Lucifer-super. Wiedziałam,ze ten utwór ze wzgl.edu na jego obecność bedzie najbardziej pod kontrolą. Wypadł dobrze. Plus oczywiście nergal i wspaniały tekst Micinskiego,odgrzebany ,po latach chyba z "piekła" hehe. Daimonos,Ov Fire And The Void, Alas, Lord Is Upon Me czy Lucifer wbijaja mnie w fotel. |
Podpisuję się pod tą wypowiedzią
I chociaż Nergal osobiście się przyznał, że trochę odpuścił sobie nadzór nad tą płytą nie uważam aby szli w komerchę. To po prostu "Behemoth" i dlatego płytka jest dobra
Zajebiaszcza
Dodano: 2009-10-27 22:44
Dla mnie płyta wtórna i nudna, brakuje jakiejś energii w tym wszystkim. Brzmi to jak taka odgrzewka z dwóch ostatnich płyt, ja się na to nie łapie. Dużo lepiej wypadła nowa płytka drugiej kapeli Inferna hehe (Azarath yeah! ) :D
You breathe to live You breathe - you die
Dodano: 2009-10-28 06:59
| Patogen napisał(a): |
| Dla mnie płyta wtórna i nudna, brakuje jakiejś energii w tym wszystkim. Brzmi to jak taka odgrzewka z dwóch ostatnich płyt, ja się na to nie łapie. Dużo lepiej wypadła nowa płytka drugiej kapeli Inferna hehe (Azarath yeah! ) :D |
Eeeeeeeee, nowy Azarath śmierdzi plastikowym brzmieniem - poprzedni Azarath był o klase lepszy :]
.
Dodano: 2009-10-28 12:26
Z tym plastikiem to trochę przesadziłeś, brzmienie jest dopracowane i selektywne ale nie do przesady. Widzę że masz jakieś ale do tej płytki hehe, poprzednia również stała na bardzo wysokim poziomie i zarówno ona jak i najnowsza zmiatają lekką ręką nowe dokonania Behemoth, chociaż czy ja wiem czy tylko nowe
I tak w tym roku w polskim metalu rządzi Lost Soul ze swoją nową prześwietną płytka.
Dodano: 2009-10-28 17:38
Nie zgodzę się z Tobą - nowy Lost Soul nic nowego nie odkrywa - jest bardzo dobrze zagrany, ma swietne brzmienie, ale to jest nic innego jak wypadkowa wiadra, behemota i morbidaniołków ...
w Polsce w tym roku króluje Proghma-C :) polecam o ile lubisz Meshuggah/Tool :)
.
Dodano: 2009-10-29 17:46
Polski metal skończył się na Lux Occulta, po nich nie było już nic ciekawego oprócz Mgły.
Dodano: 2009-10-29 18:57
| Notch_Johnson napisał(a): |
| Polski metal skończył się na Lux Occulta, po nich nie było już nic ciekawego oprócz Mgły. |
Aż tak śmiałymi stwierdzeniami bym nie rzucał, ale jak dla mnie też od Lux Occulta nic lepszego w Polsce nie powstało. Zaznaczyłbym, że Asgaard jeszcze jest bardzo dobry. no i trzeba za Hermh się porządnie wziąć, bo wstyd nie znać... :)
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2009-10-30 11:36
| Polski metal skończył się na Lux Occulta, po nich nie było już nic ciekawego oprócz Mgły. |
i Decapitated ... :twisted:
.
Dodano: 2009-10-30 13:05
Dla mnie bardzo dobry album , a Lucifer to po prostu miodzio dla uszu.Jedna z nielicznych grup, którzy jeszcze sami grają.Ja lubię taką burzę dzwięków . a tam jest gęsto od muzyki.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2009-10-30 20:44
| black_gothic napisał(a): |
| Jedna z nielicznych grup, którzy jeszcze sami grają. |
możesz rozwinąc to dziwne stwierdzenie? :roll:
Dodano: 2009-10-31 09:45
| Harlequin napisał(a): |
| Nie zgodzę się z Tobą - nowy Lost Soul nic nowego nie odkrywa - jest bardzo dobrze zagrany, ma swietne brzmienie, ale to jest nic innego jak wypadkowa wiadra, behemota i morbidaniołków ... |
yhym, a Azarath jest niby bardziej odkrywczy? Z tą wypadkową to się chyba za bardzo rozpędziłeś
Nawiasem mówiąc to w Ov Fire And The Void jest riff żywcem zajebany z The Hidden Law Lost Soula :D
Tą Proghme obczaiłem na myspace i nie podoba mi się, nudne.
Nie
Dodano: 2009-11-02 13:18
A np Infernal War i Massemord?